KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Rippln Revolution & Review

Cum sa faci bani pe net - Rippln Review
Revoluția ultimilor ani in Internet si nu numai


Cu ani în urmă Hotmail s-a concentrat pe construirea unui public numeros a utilizatorilor globali - au înțeles din timp care este  valoarea reala a tehnologiei. Valoarea în construirea ca și audiență s-a tradus în posibilitatea de a conecta cu oamenii. Ei au vândut compania cu peste 420 milioane în doar câteva luni de la lansare.

MySpace a început revoluția socială în începutul anilor 2000. Doi ani după ce au lansat l-au vândut lui Rupert Murdoch pentru peste 500 de milioane de dolari, care a declanșat o manie și Facebook a venit după ei, care sumează o valoare de peste 65 de milioane de dolari.

Apoi a venit revoluția aplicațiilor mobile. AngryBirds este evaluată la peste 9 miliarde de dolari. După cum veți continua să urmăriți  această mișcare departe de sursele mass-media tradiționale, în noile medii sau, mai bine spus, social media mobila - oamenii sunt conectati prin intermediul comunităților inclus de pe telefoanele lor mobile.

Revoluția Aplicațiilor mobile - Rippln


Pe parcursul ultimilor trei ani, piața de aplicații mobile pentru un telefon inteligent, iPad, iPod Touch și multitudinea de telefoane Android a crescut într-un ritm exponențial. Industria a fost revoluționată în calitate de aplicații de jocuri, divertisment, educație și stilul de viață au preluat și prins un loc permanent în viețile noastre.

Download-uri de aplicații mobile au crescut de 25 de ori în ultimele 36 de luni. Apple Store singur a crescut peste 1,6 milioane de descărcări pe zi.

Noi încă mai considerăm mesajele text ca o poarta de acces a revoluției de marketing mobil, dar pe piața cererea reprezinta cu adevărat următoarea frontiera, unde telefoanele inteligente se transforma în intersecția a tot ceea ce facem în viața noastră de zi cu zi.

Cererile de afaceri și personale pentru aplicații mobile sunt uimitoare: rata de download a iTunes App  a depășit rata de download melodii - 40 de milioane de aplicații descărcate pe zi, comparativ cu 12 milioane de melodii descărcate pe lună. Rata anuală de creștere pentru download-Mobile App este de 92%.

Cum poți și tu beneficia de această mișcare?

Noi nu au fost recompensați când s-au lansat aceste companii și au atins influența socială, și vorbesc despre companii precum Facebook, Twitter, Instagram Angry Birds, etc

Toate aceste companii au devenit pline de succes, deoarece ni s-a permis să atingem baza de contacte din telefon.

Acest lucru nu se va întâmpla. Aceasta se întâmplă DEJA.

Există o aplicație pentru tot. Dar cum am auzit despre asa o aplicație buna?

Ati auzit despre o aplicație, o veți căuta să o găsiți, o descoperiți, o descărcați, vă place și apoi îl partajați.

Cum este "Rețeaua Ripple Effect" și Rippln App diferit de orice altă rețea?

Banii reprezinta diferența. Rippln va deveni una dintre puținele aplicații care va face bani pentru utilizatorii săi. Banii vor fi plătite de toți cei care s-au împărtășit de rețea și de compensare va fi, de asemenea, livrate pentru orice vânzare care au fost generate în cadrul aplicației.


Un bun exemplu ar fi cele mai multe aplicații de jocuri care oferă întotdeauna opțiuni pentru modernizarea sau avansarea într-un fel cu achiziționarea de unele "puteri speciale" pentru a continua mai departe cu provocarea ta.

Înscrierea în Rippln vă oferă opțiunea de a primi sume importante de bani in schimbul aplicației în sine, precum și pentru multe produse care vor fi partajate în cadrul aplicației.

O nouă perspectivă - veți câștiga!


este o noua perspectiva pe piața prin recompensarea persoanelor care au fost la conducere in aceste companii.
Vorbim despre crearea de loialitate prin ceea ce faceți este distractiv, și da, este ceea ce doresc și oamenii - recunoașterea și recompense.

Veti descarca o aplicație, o referiți unui prieten și puteți câștiga o recompensă.

Aceste recompense sunt BANI.Reprezinta un nou concept!

Este industria gata pentru asta?

 Veniturile estimat directe din vânzarea de aplicații, cumpărare și abonamentele substrase din smartphone-uri și tablete a fost de 7,3 miliarde de dolari în 2011 în creștere estimativa la 36,7 miliarde de dolari până în 2015.

Există 400 de milioane de telefoane inteligente la nivel mondial, chiar acum, și se prevede să fie 2 miliarde de  în 5 ani.183 milioane jucători activi din SUA, joacă o medie de 13 ore pe săptămână pe smartphone-urile lor.

Industria de jocuri pe telefonul mobil este de așteptat să ajungă la 54 de miliarde de $.

Aceasta afacere este  virala.

Cum ar fi sa aveți asa o  afacere, o platformă care fiecare persoană are acces la. Tu ești parte a procesului de conducere a publicului, dar acum obținerea publicului este recompensata.

Rippln este în modul Beta Invite, la acest moment. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie să semnați un NDA (certificat de confidențialitate) înainte de a obține detalii cu privire la tehnologie. Dacă doriți să faceți acest lucru, vă rugăm să comentați pe acest blog pentru o invitație.

Scopul Rippln este de a arăta ceea ce reprezinta impactul pe care o are răspândirea  ca și efect de unda în  întreaga lume. Este un joc de miliarde de dolari, deoarece supune oamenii înapoi în ecuație.

Este rândul tău de a profita de conexiunile tale!

Nu va fi niciodată probabil un moment mai bun să te implice cu Rippln. Avantajul primului venit nu costă nimic și vă oferă o oportunitate de a face bani cu aplicații de smartphone-uri în viitor - un viitor care se umple rapid cu aplicațiile de pe telefonul mobil.

Intra în Rippln pentru și alege lumea sa  te urmeze! Trebuie doar să completați formularul cu numele, adresa de e-mail și numărul de telefon apoi sa invitați alte 5 persoane. Sistemul permite numai 5 invita pentru a fi trimise și finalizată înainte de orice mai mult vor fi emise.

Odată ce ați fost invitat aveți 24 de ore să acționați sau codul de invitați va fi resetat. Vă rugăm să aveți răbdare cu procesul, deoarece natura virala a acestui eveniment este masiva.
După ce v-ați înscris veți avea apoi posibilitatea de a împărtăși oportunitatea cu prietenii tăi și ei vor fi avantajați de aceeași oportunitate.

Aplicațiile smartphone-urilor sunt aici și vor rămâne în viitor. Aștept cu nerăbdare să te văd în interior!

Ia invitația ta astăzi! Maine poate este deja mai târziu!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu