KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Bloggerii pot face bani folosind AdsenseCum sa faci bani pe net este acum chiar destul de simplu. Este aceasta o gluma ? Nu, este real . Acest lucru se datorează faptului că blogurile sunt unul dintre lucrurile  a căror oamenilor le place să se uite la aceste zile , atunci când vorbim de o simpla navigare pe web.
Nu este așa de greu sa faci un blog . De exemplu acesta are vreo 2 ani, am uitat de el complet, dar uit ca îmi mai place sa scriu din când in când.
Trucul de a face bani pe net este posibilitatea de a găsi o nișă de piață . Acest lucru înseamnă a găsi ceva relevant despre ce vorbi si despre va puteți referi doar pintr-o simpla cercetare.
Software-ul meu preferat, sau mai bine zis software’s (am 2) sunt Micro Niche Finder si LongTail Pro. Dar pentru cei care nu au nici un ban sa investească va recomand propriul Keyword Planner de Google.

În cazul în care blogul este construit , e timpul sa faceți o verificare înainte de a va lansa, pentru a vă asigura că toate cuvintele cheie folosite au o anumita valoare. In afara de aceste 2 programe exista si multe altele gratuite (Market Samurai sau Traffic Travis) ce va pot da informații despre cam cat plătește Google pentru un click. .

Singura modalitate de a obține vizite pe blog-ul Dvs. este de a va face publicitate . Acest lucru înseamnă cuvinte cheie cu putina competiție si căutări vaste (fiecare are propriile sale reguli aici) pentru a va începe poziționarea SEO.

Există multe motoare de căutare pe web . Compania sau advertiser-ul nu trebuie să se teamă sa plătească o sumă mică pentru a fi capabil sa apară in unele dintre cele mai bune din industrie , cum ar fi Yahoo , Google sau MSN pentru a obține mai mult trafic .

Cel mai bun mod de a obține vizite este de a se restrânge pe piață . Unele motoare de căutare au un sistem de anunț diferit , astfel încât cei de același interes vor fi informați cu privire la blog-ul persoanei .

Versiunea de publisher pentru Google este numita Adsense . Sistemul folosește un cod de script java. Cu numai deschiderea unui cont Adsense si implementarea acelui cod pe blogul Dvs veți putea fi capabili sa generați mici sume de bani pentru clickurile primite.  Dacă nu există probleme , aceasta va fi în scurt timp actualizate la serverul principal.Cum se face bani pe net folosind Adsense ? Atunci când construit un site , Google va fi acel postor de anunțuri pe site-ul Dvs. De fiecare dată când un vizitator da click pe bannerul tău, proprietarul blogului va primi un comision de click, numit CPC . Deci , mai mulți vizitatori se transformă în mai multe clickuri, apoi venituri .

Personal pentru a atrage mai mulți clienți am un sistem eșalonat: de la 0 la 500 trebuie sa menții legătura de unu a unu, de la 500 la 1000 introduci un autoresponder si de la 1000 la 10000 deja vorbim de investiții in programe (autoposters social, scrapper de emails, programe de citatii online etc). Însă un lucru este clar – conținutul acelui blog atrage vizitatorii.

În cazul în care subiectul postat nu obține atât de multa atenție , probabil, problema e ca nu mai este relevant . Blogging-ul este într-adevăr încercare și eroare , astfel încât persoana care ar trebui să se întoarcă înapoi la articol și să vină cu ceva mai bun și sa caute ceva unde vizitatorii găsesc plăcut blogul tău să-l citească și chiar sa spună si altora .

Există trei cerințe pentru oricine ce dorește să utilizeze Adsense. Site-ul construit de către persoana respectiva trebuie să aibă de la 10 până la 15 pagini de informații relevante . Al doilea este că acest lucru ar trebui să fie user-friendly, fără sa să aibă prea multe anunțuri în jurul acestuia deoarece acest lucru va distrage doar vizitatorul de a explora site-ul mai departe.

Studiile arată că numărul de blog-uri sunt în creștere zi de zi . Acest lucru se va dubla sau chiar tripla la diversele categorii de site-uri existente , de asemenea, multe din ele dau membrilor posibilitatea de a -și exprima propria opinia.

Este foarte rar ca articolul de pe blog-ul dvs. sa fie un succes peste noapte . Există, de asemenea, alte persoane scrie ceva despre un anumit subiect și tu trebuie să găsești o modalitate de a bate concurența.

Cel mai important lucru rămâne totuși actualizarea săptămânală a blogului, cat si funcționarea acestuia, de a efectua verificări de întreținere și actualizări în mod regulat , astfel încât există întotdeauna ceva nou pentru toți vizitatorii.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu