KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Daca tot avem PTC-uri la putere....

Salutare tuturor,

Astazi va voi propune o afacere...
In primele zile ale mele de internet marketing am inceput cu PTC -  siteurile alea de clicuit toata ziua pentru 3-5 amarati centi...
Dar a fost OK, adica am reusit sa inteleg de fapt ce inseamna sa faci publicitate pe internet, am inteles de ce exista internetul si cum companiile incearca sa aduca cat mai multi clienti pentru ei.
Am inteles ce inseamna advertising si de ce se face, lucru ce il recomand tuturor, la urma urmei, daca nu e ceva banos e ceva educativ, si asta e bine pentru ca timpul trebuie investit in educatie si in profit!

Ca o scurta paranteza, pornind de la PTC, am mers mai departe cu cate si cate metode de facut bani pe net... timp pierdut pe de o parte si experienta placuta pe de alta.
Ca un exmplu de cu ce ma mai ocup eu in zilele acestea, va arat ultimul meu site unde vand un produs MRR:

http://azoncashprofit.com/

Pe pagina de afiliati gasiti toate detaliile despre ce si cum se poate promova acest produs - chiar va recomand, dar va rog sa lasati un comentariu precum ca ati aplicat ca afiliat pentru produsul respectiv (trebuie sa va aprob in JVZoo).

Bun, sa ne intoarcem la inceputul postului nostru despre afacerea de astazi si despre cum sa faci bani pe net cu PTC.
Vreau sa testez niste scripturi si am nevoie de ajutorul dvs!

Astazi am gasit un site PTC destul de bun (de fapt 2) si am de gand sa le impart si cu dvs:

Primul este Probux...

Acestea sunt linkurile de inscriere:

Referal   (Multumesc)
Probux

Dacă considerați dificil să lăsați un comentariu puteți descarca ghidul Probux despre cum să faci bani pe net cu PTC de pe următorul link:

Ghid Probux


Daca va inscrieti pe linkul meu de referal am de gand sa impart cu dvs PDF unde este explicat tot despre cum se pot face bani cu acest PTC, prin intermediul unui Script instalabil de forma automata!

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati comentariul cu numele de utilizator inscris plus o metoda de contact si eu o sa va trimit PDF.

Mai doresc sa va anunt si de un alt gigant in industria PTC (ceva de genul):

ProfitClicking:
Link de referal!  (Multumesc)
Va rog frumos sa lasati comentariul dvs pt a putea contacta cu voi si imparti tutorialul plus scripturile necesare pentru a castiga mai mult! 
Valabil atat pentru Probux cat si ProfitClicking...

Fara referalP.S: Am sa ma mai ocup de acest blog pentru ca l-am abandonat...dar vad ca chiar daca nu prea ii fac promovare tot sunt ceva vizitatori :) Avantajul o sa fie ca o sa trecem la lucruri serioase cum ar fi SEO, vanzator in Clickbank, Clicksure, JVZoo , Digiresults, 2 Parale de ce nu :)  si in plus o sa adaug undeva un formular pentru inscrierea intr-un grup in care o sa impartim idei si o sa incercam sa batem tot spamul asta despre facutul banilor pe net!

Pana atunci, Succes


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu