KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Investeste 30 de euro si castiga 154 de euro intr-o luna!

Salutare tuturor,

In primul rand poate nu ar trebui sa scriu asa ceva, este o metoda blackhat ce foarte multi dintre maerketeri o folosesc in foarte multe piete, in special cele din USA...dar am promis sa impart informatii asa ca...

Cum sa faci bani pe net investind doar 30 de euroAti auzit vreodata de CPA? Da, acele companii unde sunteti platiti pentru o anumita actiune, cum ar fi un email submit, o inregistrare pe un site undeva...etc...o actiune.
Pentru a enumera una dintre ele, Peerfly sau MaxBounty, pintre cele mai bune, dar mai exista sute de astfel de companii, cum ar fi CpaLead, RocketCpa,CPA Infinity, Adjal si zeci si zeci...
Cei care sunt deja membri in cateva dintre ele stiu ce inseamna un proces de acceptare, au fost constienti ca le trebuie siteul lor propiu o adresa de email propie si poate si o mica conversatie telefonica cu un AdManager, daca nu, sigur o explicaie concisa de cum planuiesc sa delivereze trafic catre ofertele lor.

In cazul in care nu sunteti lamuriti de cum lucreaza o retea CPA sau ati dori vreun sfat de cum ati putea fi acceptat intr-o astfel de companie va rog sa lasati un mesaj sau un comentariu!

Hai sa trecem la treaba :)


Exista oferte unde investitia este rasplatita de 3 ori chiar! Putin de crezut si sunt sigur ca metoda poate nu va functiona mult, dar pas cu pas aici este:

Reteua CPA cu care vom lucra se numeste Oranum, nu este exact o companie CPA, dar programul lor consta in aceleasi principii...
Va puteti afilia pe urmatorul banner:

 Oranum este un site de lectura spirituala,tarot online, psihiatri etc - tot felul de chestii relationate cu astrologia, citirea viitorului si unde se poate conversa in direct (prin chat) cu diferiti experti.

Treaba noastra ca si afiliati ai programului lor CPA este sa aducem trafic calificat care sa investeasca un minim de 30$.
Daca cineva investeste 19.99$ noi castigam 40$ dar daca cineva investeste 29.99$ noi castigam 100$ si pentru prima data chiar 200$!

In ce consta metoda de cum sa faci bani pe net?


Simplu, e o metoda mai blackhat....ne inregistram chiar noi!

Dar aici trebuie de avut grija cum si ce...
Hai sa dezvoltam ideea, dar din punct de vedere al advertiserului:
-am o mica afacere online si am nevoie de persoane inregistrate
-contractez serviciile unei companii CPA (sau creez propiul meu program)
-sunt constient ca nu tot omul care soseste pe pagina mea o sa si cumpere
-sunt dispus totusi sa platesc pentru fiecare vanzare
- dar mai vreau si altceva....


Pentru a fi in siguranta avem nevoie de trafic! Avem nevoie de o conversie de minim 3% (la 100 de vizitatori 2 se inregistreaza gratuit si unul cumpara de ex.) si avem nevoie de trafic.
Ok, am precizat ca ne inregistram chiar noi si investim 30$ ,ca doar o sa scoatem 200!!  Asa este, dar metoda trebuie facut sub radar!

O sa fie nevoie sa cumparam trafic (ieftin, de cel putin 45 de sec si global sau doar din USA) sau eventual sa folosim propiul nostru program (da, exista si asa ceva).
As recomanda sa creem contul de pe PC unui prieten, nu recomand PROXY (multe companii au inrodus protectie pentru asa ceva) sau eventual se creeaza un grup de prieteni ce colaboreaza intre ei si se inregistreaza unul la altul - nu ezitati sa veniti cu idei :)

Prima data creem un cont gratuit, ne familiarizam cu siteul si apoi dupa 2 zile investim!

Oranum plateste prin virament bancar sau prin Payoneer Card (castig de 200$ pt prima data ) in primele 10 zile ale fiecarei luni.

Mai exista oferte precum Oranum?


DA!

Pot enumera:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu