KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Opțiuni binare și cum devii un comerciant profitabil în câțiva pași


Te întrebi probabil ce sunt opțiunile binare. În măsura în care și eu sunt în cauză, acestea sunt o modalitate foarte eficientă de a face bani rapid, atâta timp cât îi știi secretele.
Este un fel de Trading,  cum ar fi cumpărarea de stoc, dar funcționează într-un mod diferit. În esență, selectați o opțiune și determinați dacă credeți că prețul va crește sau scădea. Bunul simț vă va spune că te lăsa cu o cotă de 50/50, dar metoda noastră poate înclina de fapt balanța în favoarea ta tot drumul până la o rată de succes de până la 87%. Cu opțiunile binare, nu cumpărați și vindeți un număr mare de stocuri ca rezultatele sa fie evidenția în piața de valori. Aici, sunteți într-un proces de cumpărare a un număr mic de stocuri, iar tu le deții mai puțin de cinci minute. Această combinație de cadre scurte de timp și achizițiile relativ mici, este ceea ce face ca opțiunea de tranzacționare binară atât de simplă și profitabilă. Aceasta este o șansă de a-ți schimba radical viața ta în mai bine.
Tranzacționarea cu opțiuni binare nu are nevoie de o mulțime de bani pentru a începe. Chiar și cu o investiție modestă, strategiile noastre te pot ajuta să facă o mulțime de bani în plus în doar câteva minute pe zi.

Pe această pagină, vă vom arăta exact cum puteți evalua o opțiune folosind formula noastră dovedit matematică. Mai mult, suntem dispuși să împărtășim acest secret cu tine fără nici un cost. De fapt, veți obține de fapt peste 500 de dolari in bonusuri.
Pentru a începe, tot ce ai nevoie este de 100 dolari pentru a investi. Nu aveți nevoie de nici o experiență de tranzacționare pentru a începe, am să-ți spun tot ce trebuie să știți și vă ghidez la fiecare pas din drum. După acestea veți obține mai multă încredere și de a vă construi profiturile, puteți începe să câștigați bani mai mult și mai repede.

 Vă rugăm să țineți cont de faptul că nu ar trebui să se investească sume mari de bani până când nu aveți o înțelegere completă a modului în care funcționează strategia noastră. Motivul pentru care începi mic este de a te asigura că pierderile sunt minime, dacă se întâmplă să coboare sau să urce în timp ce sunteți încă de mod de învățare.
Du-te pe acest link să vă înscrieți - nu vă faceți griji, e gratuit și vă împărtășesc și metoda de a primi un bonus de 100%. Asigurați-vă că folosiți link-ul nostru, deoarece vă oferă un bonus de înscriere utilizat pentru a testa strategia noastră, fără a pune banii proprii la risc. Noi folosim iOption în special pentru că este una dintre cele mai vechi și mai de încredere platforme de tranzacționare de opțiuni binare. Nu există costuri ascunse, și vă puteți retrage banii după numai două zile. iOption are, de asemenea, un record profituri mari pentru utilizatorii săi.
2. Înregistrează-te
Doar faceți clic pe link-ul de mai sus și completați formularul de pe partea dreaptă, apoi faceți clic pe Deschidere cont.3. Detalii cont
După ce ați făcut clic pe Deschidere cont, completează restul detaliilor și continuați să faceți clic pe Trimite. Veți fi întrebat ce tip de moneda pe care o folosiți astfel încât să știe cum să vă plătiți și cât veți fi depunerea banii. Depozitul minim este de 100 de dolari, dar nu uita, vei primi un bonus de 100% de la ei utilizând linkul nostru.


4. Selectați tipul de cont
Felicitări pentru ca ați devenit un membru al iOption și de a face primul pas spre un viitor mai bun. Vă recomandăm să începeți cu pachetul Starter, aveți posibilitatea să faceți upgrade mai târziu, pe măsură ce te obișnuiești cu totul. Rețineți că depozitul minim este de $ 100, nu 250 $.


5. Depozit
După ce ați selectat tipul de cont, veți vedea pagina de plata. Completează detaliile de plată și plata se va efectua în mod automat.

6. Bonusul
Presupunând că v-ați înscris prin link-ul nostru, puteți solicita acum bonusul de membru nou. Vă rugăm să fiți foarte atent!  În următoarele ore va sosi un email și mai târziu este posibil ca un agent reprezentativ să vă sune, dacă nu peste 2 zile maxim sigur o va face. Dar aici interveniți dvs! Sunați dvs primul (găsiți numerele de contact pe pagina lor) și cereți să vi se activeze bonusul de nou membru.
Acum sunteți gata să începeți tranzacționarea cu opțiunile binare, dar în primul rând - veți avea nevoie de micul nostru secret!

E timpul să-ți arăt cum să operezi cu opțiunile binare. În acest moment, ar trebui să aveți deja un cont iOption și cu depozitul și bonusul de nou membru. Dacă încă nu ați deschis un cont, faceți clic aici.
1. Navigați prin opțiunile disponibile și obișnuiți-vă cu modul în care este afișat totul. Uita-te după o opțiune care este evaluata in prezent cu mult dincolo de valoarea sa obișnuită. Imaginea de mai jos explică ceea ce căutați:


2. Verificați încă odată pentru a vă asigura aceasta este opțiunea corectă. Linia galbenă trebuie să fie de cel puțin 0,1 mai mare decât în ora precedentă.
Optiuni binare

3. Odată ce ați găsit o opțiune care îndeplinește aceste două condiții, faceți clic pe butonul Up (sau Down dacă graficul este invers) și introduceți suma pe care doriți să o investiți. Nu risca încă; investește în cantități mici până când ești confortabil cu strategia. Odată ce sunteți gata, faceți clic pe opțiunea de cumpărare. Pagina de aprobare sau confirmare va fi afișată timp de trei secunde. Acest lucru este doar pentru a vă proteja în cazul în care cumpărați accidental opțiunea greșită.

Sugestie: Pe partea dreapta, veți vedea " Poziția deschisă." Acest lucru vă arată cum opțiunea dumneavoastră se comportă. Dacă sunteți în verde, ai câștigat!

4. Opțiunea Call este utilizată pentru opțiunile care îndeplinesc  criteriile exact opusului. Dacă vedeți că o tranzacție o ia exact invers  puteți încă câștiga inversând procesul.

5. Secretul final a succesului se aplică pentru tot ceea ce vei face vreodată: să fii disciplinat și calcula!. Decide la cât de mult doriți să ajungeți  în fiecare zi, și opriți-vă de îndată ce ajungi acolo! Nerăbdarea și lăcomia va provoca eșecul!.

Ați auzit vreodată de cerere și ofertă?
• Asta e ideea care face din acest lucru o strategie. Ca orice alt stoc, opțiunile binare au o mulțime de cumpărători și vânzători, toate cu încercarea de a face cât mai mulți bani posibili. Problema este că pot exista discrepanțe între valoarea afișată a unei opțiuni și valoarea reală.
• Majoritatea comercianților luptă pentru a rămâne în partea înaltă a acestei discrepanțe și încearcă să stabilească dacă o opțiune este supraevaluată sau subevaluată, așa cum îi ajută să prevadă, atunci când prețul său se va schimba. Trucul nostru este de a exploata aceste discrepanțe dintre valoarea de achiziție și valoarea reală.
• Când comercianții cumpăra o opțiune, se creează cerere, care urcă prețul. Pe măsură ce crește prețul, scade și din interes, cererea scade, și scade și prețul. De asemenea, în calitate de comerciant începeți să vindeți o opțiune, scade valoarea sa, și interesul creste.
• Comercianții inteligenți vor urmări cele mai înalte și cele mai mici puncte atunci când un stoc este pe cale de a schimba direcția și profită de această ocazie.
Pentru a fi sincer, este o  oportunitate pe piață, chiar și acum, iar răspândirea cuvântul nu va crea cu adevărat o concurență semnificativă. Dacă ajungi la punctul în care te face peste 2000 dolari pe zi, cu siguranță să-mi spuneți. Aș vrea să îți spun felicitări și să adaug o pagina de succes. Ce fel de om aș fi dacă am avut acest tip de informații și nu a încercat să ajute oamenii? 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Cosmin spunea...

Îţi mulţumesc mult.

Trimiteți un comentariu