KevinCosty. Un produs Blogger.
RSS

Loterie MLM - asa ceva de nevazut


Cum sa faci bani cu loteria, fara sa cumperi bilete??


Asa ceva e de nemaivazut!
Nu mai stim unde si cum sa atragem clientii si cum sa le mai luam banii, incat ne-am apucat de loterie matrix.  
GLLOTTO.COM o sa fie un urmator program de loterie globala (sau raffle) si ofera posibilitatea tuturor sa participe printre primii la faza de prelansare . 


O scurta desciere a sistemului mai jos :


Prelaunch GLOTTO 6 din 69

GLOTTO este primul Program de Loterie la nivel Global si este cel mai dinamic plan de LOTERIE conceput vreodata. GLOTTO este puternic finantat si manageriata de un consortium international cu birouri principale in Singapore, Hong Kong, Sydney, New York si Dubai. Proiectul GLOTTO este finantat de mai multe firme internationale cu un capital de peste 54 Miliarde dolari in Stock Options (Actiuni) si Cash Combinat. Prima extragere GLOTTO va avea Loc pe data de, Vineri , 7 IUNIE, 2013, extragere al carei JACKPOT de Lansare va depasi $100,000,000.00 (una suta de milioane de dolari) .
Proiectul GLOTTO nu este o LOTERIE ci mai degraba un RUFFLE Global, care se bazeaza pe Promovarea de produse, servicii si Stock Options (Actiuni) ale firmelor ce investesc in acest proiect.
Implicate si tu in GLOTTO si castiga, fii printre cei ce vor participa la lansarea din 07/06/2013, cladindu-ti un viitor mai bun cu GLOTTO.

Cum sa castigi bani cu loterie acum?


cum sa faci bani pe net cu loteria

 Cladeste-ti o Retea puternica, recomandand  tot mai multe persoane sa se inscrie in acest program, adica in linia ta directa de Recomandari, (vei primi un link si datele de acces pe email). Atat.
Poate ca nu o sa crezi in acest program dar nu te costa nimic sa te inscrii… Mai mult, vei primii cadou un Sip Phone  cu care poti Vorbi Gratuit oriunde in Lume, de pe orice telefon in reteaua Necc .
Ce am de Facut in Viitor? Pe data de 1 Iunie 2013, reteaua ta va deveni valida. In acea Saptamina vei Putea sa investesti primi tai $2 in GLOTTO si impreuna cu Reteaua ta, vei Participa la Primul RUFFLE pe data de 07/06/2013. Daca cineva in reteaua ta castiga, castigi si tu! 
Cu cat ai o Retea mai mare cu atat sunt mai mari sansele tale de Castig. Genial , nu ? J


Cel mai ieftin bilet va costa  2 dolari( 7 lei )   si poate fi achizitionat dupa faza de prelansare  . Functioneaza pe sistem nerwork marketing. Ideea este ca in acest sistem se castiga in echipa  nu doar unul singur .
Pe langa posibilitatea de bilet jucatorii vor primi si un soft  cu care sa vorbeasca gratis in retea . Siphone –XLITE, care de fapt se gaseste gratis pe pagina de descarcare de la counterpath.com. Pana la extragerea din 7 iunie  aproximam ca vor fi peste 1 milion de oameni in retea .

Cum functioneaza sistemul  .In majoritatea loteriilor castiga unul singur potul cel mare .Aici castigi impreuna cu echipa .

De exemplu  :
-         Daca ai  o retea  pe 14  nivele formata  si cineva din nivelul 14  a castigat ,castigul lui se imparte cu  14  nivele deasupra  .
-          Daca pe nivele intermediare sunt persoane care nu si-au luat bilet atunci castigul merge mai sus .  Asa se intampla cu  fiecare retea in parte .cum sa faci bani pe net cu loteria


ACUM EXACT CE AI DE FACUT :

-ACTIVEAZA-TI CONTUL GLLOTTO .VEI PRIMI SITE-UL TAU GLLOTTO  USERUL SI PAROLA DE ACCES .VERIFICA SI IN SPAM .
-COPIAZA SITE-UL PERSONAL   SI TRIMITE-L LA CAT MAI MULTE PERSOANE SA SE INSCRIE .
- IA LEGATURA CU FIECARE PERSOANA DIN  SI SPUNE-I DE GLLOTTO .

Ramane de vazut ce o mai fi si cu loteria MLM :)
Daca vreti sa va inscrieti si sa probati (momentan este gratis iar apoi un bilet va costa 2$ - ce ii aveti din PTC) o puteti face pe:
Glloto.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu